Reform Society rekryterar Silvia Barklund som byråchef för Relevance

Reform Societys digitala mediebyrå Relevance har fått en rivstart. Efterfrågan på skräddarsydda digitala medieköp från kunder inom det samhällspolitiska området är stort.
För att klara efterfrågan rekryteras Silvia Barklund som ny byråchef, och fler rekryteringar är att vänta inom kort.

– Vi har fått ett mycket bra gensvar från våra kunder och rekryterar nu en erfaren byråchef till Relevance. Silvias kompetens och erfarenheter från både kommersiella och idéburna kunder kommer väl till pass på Relevance som erbjuder sina tjänster till företag och organisationer inom det samhällspolitiska området, inte bara i Sverige utan i hela Norden, säger vd Birgitta Pagot.

Silvia Barklund har en gedigen erfarenhet av digital marknadsföring och kunderfarenhet inom olika branscher. Hon kommer närmast från Röda Korsets marknadsenhet, och dessförinnan från SPP samt lång erfarenhet från mediebyrå verksamheten.

– Det känns riktigt bra att börja hösten på det här sättet med uppdragsgivare som driver samhällsutvecklingen. Tycker det är extra roligt att vi har verksamhet i flera nordiska länder och kan erbjuda våra kunder ett riktigt vasst digital erbjudande, säger Silvia Barklund.

Mediebyråbranschen behöver fler mindre oberoende spelare som kan erbjuda mindre och medelstora uppdragsgivare precision och skräddarsydda lösningar med full transparens i analys och affärsmodellen. Förra året startades Relevance för att möta efterfrågan på ett mera integrerat arbetssätt mellan innehåll och medieköp. Relevance riktar in sig på branscher som ställer särskilt höga krav på precision för att nå beslutsfattare eller specifika professioner. För de målgrupper som Relevance är specialiserade på blir det mer kostnadseffektivt för uppdragsgivaren att nå dem eftersom vi når resultat med en väsentligt mindre medieinvestering.

– Vårt fokus och tyngd ligger i att köpa digitalt genom programmatiska köp, sociala medier, sökmarknadsföring och influencer marketing. Med en bakgrund och förkärlek till digitala kanaler så brinner jag personligen lite extra för köpta samarbeten och influencer marketing, säger Silvia Barklund.

För mer information kontakt: Birgitta Pagot, vd Reform Society, tel: 070-422 27 11 birgitta.pagot@reformsociety.se och Silvia Barklund, byråchef Relevance, 070-142 45 31 silvia.barklund@relevanceagency.se

Om Reform Society

Reform Society, en federation av specialistbyråer inom kommunikation. Syftet med federationen är att erbjuda våra kunder både helhetslösningar och spetserbjudanden inom strategi, public affairs, engagemangsdriven kampanj, digitala strategier, datadriven analys och teknikutveckling. Totalt jobbar närmare 80 konsulter inom Reform Society som har kollektivavtal. Byråerna som ingår i federationen är Reformklubben, Re-Think, Reform Experience, Moments, Relevance, Reform Act och Reform Act Danmark, Pressure i Norge samt Difference.

Bildtext: Från vänster Joel Granberg, Lina Wendle och Silvia Barklund