Sök rollen som senior fullstackutvecklare

Artyficial Minds som ingår i Reform Society utvecklar AI-baserade produkter för kommunikationsbranschen. Tillsammans med våra systerbyråer inom Reform Society arbetar vi med kunder inom områdena hälsa, organisation och samhällsbyggnad. Våra kunder är modiga, nyfikna på ny teknik och vill satsa på innovation. Vi arbetar till exempel med kunder som Cancerfonden, Lärarförbundet, Systembolaget och Stockholms stad – kunder som delar vår syn på ett mer jämlikt, jämställt och hållbart samhälle.

Vill du arbeta på en kreativ arbetsplats, med kollegor inom olika professioner med ett stort hjärta och mycket passion? Tillsammans kommer vi att skapa produkter och tjänster inom kommunikationsbranschen som stärker kundens agerande och påverkar samhället, lösningar som ger mer makt till fler. Vi har generösa förmåner såsom bra friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Vi har trevliga kick-offs, after works och lunchförelänsningar där vi delar kunskap.

På Artyficial Minds jobbar vi med att skapa en AI-kommunikationsplattform som hjälper våra kunder att på ett enkelt sätt automatisera delar av kommunikation och PR-arbetet. Vill du hjälpa oss med att utveckla en AI-baserad webapplikation?

Vi söker efter en senior fullstack utvecklare med 5+ års erfarenhet och som ska ansvara för hela utvecklingscykeln: från planering till implementation, test, dokumentation och deployment. Produkten är just nu i en uppskalningsfas så du bör både kunna skriva kod som är skalbar samt veta hur en produkt skalas upp för att hantera ett ökande antal användare. Du kommer också jobba med att automatisera flöden i samband med produktrelease och distribution.

Vi söker dig som kan:

  • Node.js
  • React.js
  • Kubernetes
  • DigitalOcean eller andra molnplattformar
  • DevOps

Det är meriterande om du har:

  • Förståelse för maskininlärning
  • Python
  • Elasticsearch

Vi ser att du är en teamspelare men som kan jobba självständigt, vi tror att du är driven och gillar utmaningar. Vi välkomnar ansökningar från både svensk- och engelsktalande kandidater.

Intervjuer sker löpande.

Vi ser fördelarna av mångfald när det gäller kompetenser och bakgrunder och vi vill bli ännu bättre på att spegla så många perspektiv som möjligt inom vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Låter detta spännande och lockande skicka i så fall gärna din ansökan till caterina.melchiorre@artyficialminds.com och berätta vem du är, bifoga gärna CV.

Om du har frågor kring arbetsplatsen är du välkommen att kontakta Joel Granberg som är facklig representant: joel.granberg@momentsagency.se

Varmt välkommen med din ansökan!