Nyheter

Är det rimligt att tyckande & självutnämnda experter ska styra svensk obesitasvård?

Svensk obesitasvård är bristfällig. Patienter blir dåligt bemötta och det finns en stor okunskap i hälso- och sjukvården om att obesitas är en sjukdom. Svårt sjuka patienter får inte rätt vård. Hur kan vi tillsammans förbättra hälso- och sjukvården för..

Ny rapport från Reform Society – så mycket kostar genterapier

Introduktionen av genterapier erbjuder fantastiska nya möjligheter att behandla svåra sjukdomar. Samtidigt finns det en oro för kostnaderna, inte minst eftersom det är oftast är engångsbehandlingar med höga engångskostnader. Reform Societys analyschef, Petter Odmark, har undersökt vad kostnaden egentligen kan..

Reform Society startar @work – en samtalsserie om arbetsmarknaden

Reform Society lanserar en samtalsserie på tema arbetsmarknad som ska ta tempen på aktuella frågor. ” Vårt koncept bygger på innehåll, inte format. Varje @work kommer se annorlunda ut. Ibland har vi paneler, ibland debatter och ibland kan det vara..

REFORM SOCIETY VÄRVAR KLIMATMINISTERS TIDIGARE PLANERINGSCHEF

Sven Elander, tidigare planeringschef i Isabella Lövins stab, värvas till Reform Society. Sven kommer senast från rollen som opinionsstrateg på Svenska Röda Korset. På Reform Society blir Sven en del av byråns växande public affairs-team. Reform Societys public affairs-erbjudande förstärks..

REFORM SOCIETY VÄXER TROTS PANDEMIÅRET – ÖVER 80 MILJONER KRONOR I BYRÅINTÄKT

Reform Society gör ett starkt år trots pandemi och distansarbete. Företaget fortsätter växa med bibehållen vinstmarginal. ”I april trodde vi inte året skulle landa så här bra. Jag är otroligt stolt över hur bra vi lyckats” säger Birgitta Pagot, vd..

Reformist till Reform Society – Göran Hägglund ansluter

Reform Society värvar Göran Hägglund. På Reform Society ska den tidigare partiledaren och socialministern stärka byråns hälsoteam och public affairs-erbjudande. ”Göran Hägglund har genomfört många stora reformer som politiker och kommer till ett företag där reformoptimism är grundstenen”, säger Birgitta..

BYTE AV DATASKYDDSOMBUD (DSO) FÖR REFORM SOCIETY

Ett nytt Dataskyddsombud har tilldelats Reform Society.  Dataskyddsombudets roll är att kontrollera att dataskyddsförordningen (GDPR) följs inom federationen. Det innebär bland annat att samla in information om hur federationen behandlar personuppgifter kontrollera att federationen följer bestämmelser och interna styrdokument informera..

Rutinerad produktionsledare till Reform Act

Reform Act har rekryterat Marie Kuylenstierna-Nodbrink, en produktionsledare med lång erfarenhet från reklambranschen från bland annat Saatchi & Saatchi och DDB. Senast har hon också varit på kundsidan på Hemköp. Jag har alltid varit den som räckt upp handen för att..

NU LANSERAS NORTHCOM

Norden får en ny nordisk byrå med fokus på samnordiska affärer. Tre av regionens mest framgångsrika byråer inom Public Affairs går ihop och bildar NorthCom. De tre grundarna är svenska Reform Society, danska Oxymoron och norska Kruse Larsen. ”NorthCom är..

Arty Hälsa – AI-baserat beslutsstöd för ledningsgrupper

Nu lanseras Arty Hälsa en AI-baserad omvärldsbevakare skräddarsydd för läkemedelsbranschen. Tjänsten är utvecklad av Reform Society tillsammans med Lif- de forskande läkemedelsföretagen. ”Vi ser ett allt större behov av skräddarsydd omvärldsbevakning och beslutsstöd, de tjänster som finns idag är inte..