Nyheter

Sök rollen som seniorkonsult med energi-/klimatkompetens

Tycker du att energi- och klimatomställningen är den mest angelägna samhällsfrågan att påverka? Vill du göra det tillsammans med ambitiösa kunder och kollegor på en reformpositiv kommunikationsbyrå? Reform Society är en av Sveriges ledande rådgivare inom strategisk kommunikation och politiskt reformarbete…

Sök rollen som seniorkonsult inom public affairs, inriktning samhällsbyggnad

Anser du att hållbar stadsutveckling och bostadsbyggande är de mest angelägna samhällsfrågorna att påverka? Vill du göra det tillsammans med ambitiösa kunder och kollegor på en reformpositiv kommunikationsbyrå?  Reform Society är en av Sveriges ledande rådgivare inom strategisk kommunikation och politiskt..

Sök rollen som senior fullstackutvecklare

Artyficial Minds som ingår i Reform Society utvecklar AI-baserade produkter för kommunikationsbranschen. Tillsammans med våra systerbyråer inom Reform Society arbetar vi med kunder inom områdena hälsa, organisation och samhällsbyggnad. Våra kunder är modiga, nyfikna på ny teknik och vill satsa..

Tunga investerare går in i Artyficial Minds – första rundan fulltecknad

Artyficial Minds som har utvecklat en unik AI-motor för omvärldsbevakning och beslutsfattande, har slutfört sin första externa finansieringsrunda. Tre investerare tillför kapital och expertis med målsättningen att fortsätta utveckla och skala upp Artyficial Minds unika lösning och på så sätt..

Är det rimligt att tyckande & självutnämnda experter ska styra svensk obesitasvård?

Svensk obesitasvård är bristfällig. Patienter blir dåligt bemötta och det finns en stor okunskap i hälso- och sjukvården om att obesitas är en sjukdom. Svårt sjuka patienter får inte rätt vård. Hur kan vi tillsammans förbättra hälso- och sjukvården för..

Ny rapport från Reform Society – så mycket kostar genterapier

Introduktionen av genterapier erbjuder fantastiska nya möjligheter att behandla svåra sjukdomar. Samtidigt finns det en oro för kostnaderna, inte minst eftersom det är oftast är engångsbehandlingar med höga engångskostnader. Reform Societys analyschef, Petter Odmark, har undersökt vad kostnaden egentligen kan..

Reform Society startar @work – en samtalsserie om arbetsmarknaden

Reform Society lanserar en samtalsserie på tema arbetsmarknad som ska ta tempen på aktuella frågor. ” Vårt koncept bygger på innehåll, inte format. Varje @work kommer se annorlunda ut. Ibland har vi paneler, ibland debatter och ibland kan det vara..

REFORM SOCIETY VÄRVAR KLIMATMINISTERS TIDIGARE PLANERINGSCHEF

Sven Elander, tidigare planeringschef i Isabella Lövins stab, värvas till Reform Society. Sven kommer senast från rollen som opinionsstrateg på Svenska Röda Korset. På Reform Society blir Sven en del av byråns växande public affairs-team. Reform Societys public affairs-erbjudande förstärks..

REFORM SOCIETY VÄXER TROTS PANDEMIÅRET – ÖVER 80 MILJONER KRONOR I BYRÅINTÄKT

Reform Society gör ett starkt år trots pandemi och distansarbete. Företaget fortsätter växa med bibehållen vinstmarginal. ”I april trodde vi inte året skulle landa så här bra. Jag är otroligt stolt över hur bra vi lyckats” säger Birgitta Pagot, vd..

Reformist till Reform Society – Göran Hägglund ansluter

Reform Society värvar Göran Hägglund. På Reform Society ska den tidigare partiledaren och socialministern stärka byråns hälsoteam och public affairs-erbjudande. ”Göran Hägglund har genomfört många stora reformer som politiker och kommer till ett företag där reformoptimism är grundstenen”, säger Birgitta..