Birgitta Pagot är Årets Kommunikationskonsult!

Birgitta Pagot, vd Reform Society, vinner utmärkelsen Årets Kommunikationskonsult 2018. Priset delades ut på en prisgala på Fotografiska muséet. Motiveringen löd ”För att ha utvecklat en byråkoncern på ett innovativt och nyskapande och affärsdrivet sätt”.

– Vi vill vara modiga, innovativa och driva samhällsutvecklingen framåt. Därför är jag mycket glad och stolt över detta pris som ger en bekräftelse att vi är på rätt väg. När andra bygger kommunikationsfabriker skapar vi en federation av självständiga, snabbfotade och entreprenörsdrivna specialistbyråer som kan arbeta nära och tillsammans med våra kunder vilket ger resultat, säger Birgitta Pagot.

På Dagens Opinions gala Årets Opinionsbildare delades priser ut i fem kategorier, varav  Årets kommunikationskonsult är ett. Pristagaren väljs utifrån kriteriet “till den kommunikationskonsult som under året brutit ny mark eller presterat utöver det vanliga när det gäller leverans av idé, kommunikationseffekt och påverkan”.

Om Reform Society
Reform Society, en federation av specialistbyråer inom kommunikation. Syftet med federationen är att erbjuda våra kunder både helhetslösningar och spetserbjudanden inom strategi, public affairs, engagemangsdriven kampanj, digitala strategier, datadriven analys och teknikutveckling. Totalt jobbar knappt 70 konsulter inom Reform Society som har kollektivavtal. Byråerna som ingår i federationen är Reformklubben, Re-Think, Reform Experience, Moments, Relevance, Reform Act och Reform Act Danmark samt Difference.